ПРЕДСТАВЉАЊЕ НОВОГ EUROPASS ПОРТФОЛИЈА НА ОСМОЈ НАЦИОНАЛНОЈ EUROGUIDANCE КОНФЕРЕНЦИЈИ

Нови Europass портфолио биће званично представљен на осмој националној Eurogudiance конференцији ,,Каријерно вођење и саветовање у Републици Србији и Европи“ која се одржава онлајн 22-23. октобра 2020. године у организацији Фондације Темпус.

Представници Европске комисије и Националног Europass центра у Србији ће током првог дана конференције упознати учеснике, међу којима су наставници и стручни сарадници из школа, каријерни практичари из удружења, канцеларија за младе и јавних служби, са изгледом и главним функционалностима новог Europass електронског портфолија. Посебно ће бити речи о алатима и ресурсима новог Europass-а који се могу користити за каријерно информисање, вођење и саветовање.

Eurogudiance конференција традиционално представља прилику за размену информација и унапређење сарадње свих актера у систему каријерног вођења и саветовања (КВиС) у Републици Србији. И ове године, на конференцији ће бити проглашени примери праксе који су добили награде и признања у склопу Националног такмичења у области КВиС, а током виртуелне постер сесије, учесници конференције ће моћи детаљније да се упознају са награђеним примерима.

Више информација о догађају доступно је на сајту Euroguidance центра у Србији.