Заказан први циклус онлајн обуке „Каријерно информисање ученика и европски Europass алати за представљање знања и вештина”

Заказан први циклус онлајн обуке „Каријерно информисање ученика и европски Europass алати за представљање знања и вештина”

Europass центар заказао је први циклус акредитоване обуке „Каријерно информисање ученика и европски Europass алати за представљање знања и вештина” која ће се одржати од 7. децембра 2020. до 17. јануара 2021. године, путем интернета.

Обука је намењена наставницима и стручним сарадницима средњих школа заинтересованим за теме коришћења Europass алата за представљање вештина и знања у раду са ученицима као и организовања активности каријерног информисања ученика. Заинтересовани се могу пријавити попуњавањем регистрационог формулара: https://kvim.tempus.ac.rs/europass-onlajn-seminar/

Обука је бесплатна и акредитована код ЗУОВа под каталошким бројем 36, носи 12 поена стручног усавршавања и траје 5 недеља, и то током четири радне недеље у децембру и једне радне недеље у јануару (11-17.1.2021). Обука ће се у потпуности реализовати путем интернет платформе за учење, те је неопходно поседовање рачунара са стабилном интернет везом.

Број учесника је ограничен те је препоручљиво пријавити се што пре.

Видимо се на обуци!