БЕСПЛАТНИ ВЕБИНАР „КАКО КОРИСТИТИ НОВИ EUROPASS У РАДУ СА УЧЕНИЦИМА И МЛАДИМА?” ЗАКАЗАН ЗА 19. ФЕБРУАР

БЕСПЛАТНИ ВЕБИНАР „КАКО КОРИСТИТИ НОВИ EUROPASS У РАДУ СА УЧЕНИЦИМА И МЛАДИМА?” ЗАКАЗАН ЗА 19. ФЕБРУАР

У петак, 19. фебруара од 16 до 17 часова Национални Europass центар у Србији организује вебинар на тему „Како користити нови Europass у раду са ученицима и младима?” Регистрација учешћа је могућа до 19. фебруара у подне, путем ове интернет странице.

Вебинар је намењен пре свега наставницима и омладинским радницима који са ученицима и младима спроводе, или су заинтересовани за спровођење, активности на представљању знања и вештина кроз радну биографију (ЦВ). Учесници ће сазнати како се користи иновирана Europass платформа за креирање личног профила, ЦВ-а и мотивационог писма, и како се она може искористити у контексту рада са ученицима и младима на препознавању, самопроцени, дефинисању и представљању вештина и знања.

Реч је о петом по реду вебинару Националног Europass центра којим се промовише нова Europass платформа а потенцијални корисници упознају са начином њеног коришћења и функционалностима. На претходним издањима учествовало је око 80 наставника, омладинских радника, студената, ученика и младих.