Позив на онлајн радионицу за студенте: „Какo написати добар CV?”

Национални Europass центар у сарадњи са Националним Euroguidance центром у Србији позивају студенте државних и приватних високошколских установа у Србији који желе да саставе или унапреде свој CV, у циљу конкурисања за посао, праксу, волонтирање, стипендију и слично, да се пријаве за учешће на онлајн радионици „Какo написати добар CV?” која се одржава у петак, 19. новембра од 15 часова, у трајању од једног и по сата.

Учесници ће сазнати из којих делова се састоји добар CV, који су подаци који се наводе у сваком од обавезних делова и која је мера у њиховом навођењу, зашто је важна самопроцена вештина, које су најчешће грешке при састављању биографије и како их избећи, као и корисне савете базиране на искуству оних који врше одабир кандидата. Сазнања се на радионици усвајају искуствено, кроз рад у групи и коришћењем Europass обрасца биографије.

Због ограниченог броја места, за пријаву учешћа потребно је попунити регистрациони формулар, најкасније до четвртка, 18. новембра у подне.

Уједно позивамо све заинтересоване студенте, али и наставнике, ученике и њихове родитеље да и даље прате наше активности јер почетком нове 2022. године планирамо друге сличне онлајн радионице, а уколико епидемиолошка ситуација дозволи, и уживо.