Вебинар: Како да успешно креирате нови Europass CV?

Фондација Темпус, као национални Europass центар Србије, организује вебинар, у понедељак 12. јуна од 15.30 до 16.30 часова, намењен свим студентима, ученицима, младима, наставницима, запосленим особама и тражиоцима посла, као и свим особама које желе да сазнају како се користи Europass платформа за формирање квалитетне радне биографије.


Током вебинара, учесници ће научити како да се региструју на поменуту платформу, како да на њој креирају, чувају, деле и са ње извозе Europass профил (портфолио), радну биографију (CV) и пропратно (мотивационо) писмо. У наставку се могу очекивати и додатне информације о функционалностима у сврху образовања и запошљавања које нуди Europass платформа.

Пријаве су отворене до 12. јуна у 12 часова попуњавањем електронског формулара.

Уколико будете имали техничких проблема приликом пријаве или су Вам потребне додатне информације у вези са догађајем, молимо Вас да се обратите Инфо центру Фондације Темпус путем имејла info@tempus.ac.rs или телефона 011 3342 430, опција 1.

*Обавештавамо Вас да Фондација Темпус, нажалост, није у прилици да издаје посебне потврде о учешћу на информативним вебинарима које организујемо и спроводимо. Наиме, због природе оваквих кратких информативних сесија, као и онлајн формата који подразумева да учесници остављају само име (које чак не мора ни да одговара реалности, јер оваква форма подржава и анонимно праћење садржаја вебинара), немамо могућност издавања засебних потврда о учешћу.